2015. január 28., szerda

Apu 80 éves! Szülinapoztunk.

Apukám betöltötte a 80.évét.
 Elmentünk megköszönteni a napján,  nagy meglepetés voltunk neki. Nem tudta senki, hogy mi is érkezünk. 
Nagy szervezés előzte meg az ajándék elkészítését, mert régi fényképeket kellett szereznem. Ebben cinkosságot, a nagynéném Ági vállalt velem.
Köszönöm neki itt is!
 Kis bonyodalommal, de el tudta küldeni nekem a beszkennelt fotókat, amiket gondosan kiválogatott Apuról.  Nem tudott felül kerekedni rajtunk a megoldhatatlan sem, mert a könyvtár ahonnan küldte csak az ő saját mail fiókjára küldte el a fotókat. telefon jelszót megad, én letöltöttem onnan és már itt is voltak a fotók.  Mentem is Rékához vele azonnal, aki most is nagyon profin, ízlésesen  készítette el az albumot.
Amikor megérkeztünk nagy volt az öröm. Igaz a gyerekek sajnos nem tudtak ott lenni tanulás máshova szólította őket., mert Julcsi Pesten, Gábor Szegeden volt. Azonban hacsak  telefonon, de odacsörögtek egy szóbeli köszöntésre, ha itthon lesznek elmennek együtt ők is. 
Az album azt hiszem jó ötlet volt, úgy láttam apu nemcsak örül, hanem egy kissé elérzékenyült amikor a régi képeket megnézegette. Nagyon jól sikerült a Scharlott torta, amit sütöttem neki.  Ehhez Imre adta az ötletet,nagyon jó választás volt, hiszen apu édesszájú és szereti nagyon. Nem beszélve arról, hogy ez látványos szép torta, amit a barátai is , akik ott voltak nagyon megdicsértek.

Néhány kép rólunk. 


Apu és én


 A meghatódás pillanata

 Apu 5 évesen

 Édesanyja és édesapja, az én nagyszüleim


Isten éltessen Apu!

2 megjegyzés:

Luca írta...

Itt is Isten éltesse még sokáig a papádat!
Nagyon jó ajándékokat találtál ki.

beszand írta...

Köszönöm! Éppen ma mondtam neki milyen sokan kívántak neki jót a facebookon is. :)

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger