2015. január 31., szombat

A tél Kab-hegyen

Mit lehet tenni, ha télen amikor leesett hó, de szikrázó napsütésre ébredünk? Hát cipőt, kesztyűt húzni, kutyára hámot tenni és irány az erdő! Bojti a fogászati műtétje óta nem igazán mozgott, így ez a kis délelőtt remek alkalom volt az ő és a mi megmozgatásunkra a friss levegőn.

Kab-hegy ma csodaszép volt, a nyomok alapján másodikként értünk a toronyhoz. Igazán gyönyörű látvány fogadott bennünket. A hó ragyogóan csillogott, a nap sütött, csodás idő volt. Láttunk rókát vidáman átszaladni az úton, vadnyomok garmadáját és havat, havat,havat.
Itt szalad a kis VUK.









 Nagy a hó, a lábnyomomba ugrálva jött utánam Bojti.






 Visszafelé megsajnálta Imrus és felvette. Hát így könnyű! :)
 Bojti a legújabb divatú hózokniban.


 "Na mégegyszer, gyere itt is viszlek!"
" Hóvirágok"  nálunk most ilyenek.
 Aztán elindultunk a déli oldalra is. Ott ilyen látvány fogadott bennünket. Elindultunk, hiszen tegnap este kitolták ezt az utat Imréék. 



 Aztán eddig jutottunk. Kis riadalom bennem, hiszen itt térerő nincs, erre még a madár sem jár. Azonban megmentőm ásott, felrakta a hóláncot, amiben én lelkileg, de nagyon segítettem és haza felé vettük az irányt.

Juli kedvenc dala ez mostanában:

Ez meg az enyém:



4 megjegyzés:

BORI írta...

Jó volt olvasni a szép kirándulásotokról! :)

jeszizsu írta...

De szép! Jó kis kirándulás lehetett. Mi a Margitszigeten kószáltunk egy nagyot Mollyval, de ott mára minden hó elolvadt. :( Szívesen érezném már a talpam alatt a friss hó ropogását.

Luca írta...

Jó kis kirándulás volt. Gyönyörű a táj.

Katalin írta...

atyavilág, de csodálatosan fantasztikus fotók, gyönyörű

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger