2014. március 8., szombat

Bébi nézőben voltunk :))

Csodásan sütött a nap,  így ma is útra keltünk egy sétára. Ma bébi nézőben voltunk, a kis zsiráfbébit néztük meg a veszprémi állatkertben.  
Ma éppen 1 hetes! Sokan sétáltak ma az állatkertben és bizony nagy kíváncsisággal kereste fel mindenki a zsiráf házat, hogy megnézzük az kis jövevényt! Nagyon szurkolok neki, mert nehezen született meg.
 


Azonban  még mindig nem ért véget a megpróbáltatása, mert az anyja egyenlőre nem táplálja, szerencsére nem bántja. Próbálja  Katalin, a gondozója az anyjával összehozni, egyenlőre sikertelen. Így tőle kap egy nagy cumis üvegben tejet. Éppen elcsíptünk egy etetést is.  Remélem hamarosan az anyja eteti majd! hajrá kis zsiráf, aki már most nagyobb, mint a pótmamája.
Itt még fekve, de Katalin , a  gondozója  nem hagyta. Fel kellett állnia.

 Pótmamához siet a kis zsiráf, aki  ott kukucskál be, hogy hátha éppen most fognak egymásra találni.

 Anya és kicsinye együtt a pótmamánál. Olyan puszikat adtak neki , Katalin  nem győzött törölközni. A zsiráfház másik két lakója :
A többi állat is gyönyörű volt, hiszen a téli bundájuk még rajtuk volt, nem kezdődött meg még a vedlés.Mutatom őket a teljesség nélkül. :)Gondolkodom!

A majom kifutón ez a kis teknős a csodás napsütésben napozott! :)

Az orrszarvú, olyan erős robusztus . Ha ez a test beindul, elhiszem, hogy mindent letapos.

zebrák az orrszarvúakkal vannak egy kifutón. Békésen legelésztek együtt.
 Na és itt jönnek a nagy kedvenceim a gyűrűsfarkú makik.


A szurikáták annyira elevenek voltak, hogy a fényképező mozgó gyerekek funkciója is kevés volt. 
Nagyon szép lett az állatkert, örülök , mert évekkel ezelőtt voltam amikor ezek a fejlesztések még nem készültek el. Az állatok szépek és igazán méltó helyen vannak , nem összezsúfolva, nagy természetközeli kifutókkal , nagyon szép lett! bátran ajánlom mindenkinek egy nagyon jó kis családi program tölthető itt el.

Nincsenek megjegyzések:

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!

Itt szavazhatsz a blogomra!