2012. január 16., hétfő

Varrjunk együtt, javított változat a mintás anyagom miatt

Hát igen nézegettem én a blokkomat "miért ilyen (most finoman szólva) mozgalmas?"
Néztem , néztem "rossz az anyag választásom talán"- gondoltam.
Aztán jöttek a képek a többiektől és jött a megvilágosodás is. Persze itt jön, az én ilyet akartam, mert tényleg gondosan ügyeltem a vasalásra így a varrásszélességek ellenkező irányban voltak. Jó volt így összevarrni valóban, azonban a végeredmény valamiért nem tetszett, mert nagyon mozgalmas volt. :))
Igen, rosszul varrtam össze zavaró lett a hatás!
Már javítottam és itt az első blokkom, már jól összevarrva.

"Varrjunk együtt"

8 megjegyzés:

36évi írta...

Én ezt nem hibának, csak egyfajta variációnak látom. Mármint ez előzőt. Nekem mindkettő tetszik, de a te anyagoddal valóban ez a vari az igazi. :)

Lonci (Győr) írta...

Bocsi, de nekem az első variáció jobban tetszett:-)))
Én is ebben az irányban varrtam, de készakarva a blokkomat! Nekem így tetszett!
De szép így is!

Hopi-Patch írta...

Egyetértek Évivel!
Mindkettő variáció más és más, de ettől nem rossz! Sőt!
De úgyis a Te ízlésed a döntő!!!
Egyébként nagyon tetszik mindkettő!

beszand írta...

Sziasztok, köszi persze nem úgy értettem a hibát, hanem az én anyagomhoz volt rossz választás ez a fajta összevarrási megoldás!:) Igen készakarva varrtam először én is így, hiszen így a varrásszélességek kevésbé zavartak, mert egyformán vasaltam a sötét felé az összes blokkban, de a vasalást meg lehetett ismételni és nekem így nyugalmasabbnak tűnik, nem vibrál annyira. Aztán a végén lehet újra varrom az első variban, majd meglátjuk. :))

Luca írta...

Nagyon tetszik, ez a minta. De szerintem a máshogy összevarrt is speciális mintát adna. Az is jól mutatna.
A bejegyzésedet olvasva az jutott eszembe, hogy sokszor milyen nehezen fedezzük fel, hogy miért nem stimmel valami...... De én sem tartom hibának, sőt.

beszand írta...

Szia Luca! Nem is hibának a szó annak az értelmében gondolom, de ugye leírva sokszor keményebbek a szavak. Igen tényleg néha jó, ha az ember megáll, és nem varrja azonnal tovább a dolgokat. Rá kell pillantani, szoktatni a szemet és , ha szerencsénk van kiugrik ami zavart. Bár ez itt nem is volt lehetséges, mert a blokkok csak egyesével jönnek. :)))

Luca írta...

A mintát kapod meg és az alapján varrod össze? Ezek szerint neked kell összevarriálni. Mindenki csinál egyet és azt külditek egymásnak?
Mi is terveztünk a fórumos lányokkal egyszer egy ilyen takarót, de sajnos felbomlott a fórum, mire megvalósulhatott volna............

beszand írta...

Mónika küld egy leírást, képekkel. Az alapján varrjuk meg a méret változtatható. Nem küldjük tovább ez marad miután az összes blokkot összevarrtuk lesz egy gyűjteményes falvédő, vagy takaró.

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger