2012. január 23., hétfő

Születésnapi blokkok

Születésnapokra készülünk a csoportban.
Nálunk a csoportban a kerek évfordulót betöltött ünnepelt kérhet blokkot ajándékba a társaktól, amit ő határoz meg, hogy milyen is legyen.
Idén duskálunk az ünnepeltekben, januárban mindjárt ketten is fújták a gyertyát.

Mónika csibés blokkot kért. Egy színező volt az applikációm mintája.
Julika is ünnepel, ő "nagymama virágos kertje" blokkot kért, kérésére mindenki készít neki egy virágot. Ehhez a sablont mindenkinek elkészítette, egyetlen kikötése, hogy pasztell árnyalatúak legyenek az elkészült blokkok.Mónika, Julika itt is boldog születésnapot kívánok nektek!

4 megjegyzés:

Györgyi írta...

Nagyon szeretem a "nagymama virágos kertje" blokkot, már többször is gondoltam rá, hogy készítek vele valamit, de még semmi nem készült.
Hátha Mónika tervezi a gyűjteményesbe, nem bánnám. :)
Nagyon szép lett mindkét blokk!

beszand írta...

Köszönöm, remélem én is szeretem a "nagymamát" Holnap átadom remélem örül neki, majd Julika is. :)

Luca írta...

Valahogy lemaradtam erról a bejegyzésről. A kifestős csirke édes. A "nagymama virágos kertje" meg egyik kedvencem Nórinak evvel varrtam takarót, több, mint 1100 db van benne. Úszni járt amikor csináltam és várakozás közben férceltem fel a formákra. Meg is van az összes papir mintám belőle, mert szeretnék mégegyet csinálni majd.....

sbobet írta...

Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks.sbo

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!

Itt szavazhatsz a blogomra!