2014. február 24., hétfő

Egy kis ékszer készítés

Szerdán a csoport találkozónkon egy kis ékszer készítés is be volt tervezve. Több variációban elkészíthető kis textilékszert varrtunk. Bőrrel van a nyakamba akasztva, szeretni fogom és készülni fog még más színekben és variációkban is. :)

5 megjegyzés:

Luca írta...

De jó! Vajon miért nem jut ilyesmi az eszembe???

beszand írta...

Ugye, és mennyi variáció van még benne! Lesz még hasonló az biztos! :)

Ábrahámné Éva írta...

Nagyon szép mutatós!

Unknown írta...

Milyen szép! Jó ötlet!
Kísértetiesen hasonlít Angelika desing-darabjához: http://angelikaékszer.hu/webshop/347876/

beszand írta...

Kedves Csillagpor76!
Ezt az ékszert , amit a képen látsz a mi foltvarró csoportunkban, már többen elkészítették régebben is. Pontosan 2011. márciusában. Ez egy felelevenítés volt csak az újonnan érkezőknek. Már akkor sem volt ez a technika egy új találmány.
A megjelenésében hasonlóságot én csak a hengerek és, a textilben látom talán, de én amerikai pamut patchwork anyagból készítettem el. Az én láncomon a gyöngy egy sima tekla gyöngy, ami a bőr láncra van együtt felvarrva, nem pedig drótra felfűzve. Szeretem a természetes dolgokat.
Saját részemre készült, nem eladásra. Nem gondolom, hogy sértem bárki üzleti érdekét!
Az angelikaékszer.hu oldalt nem ismertem, soha véletlenül sem találkoztam vele. A blogját is , ha jól láttam csak 2013. óta írja.
Ja mivel ez egy régi bejegyzés moderálásra várt a hozzászólásod ezért nem jelent meg azonnal., de megjelentettem, így tudok rá válaszolni itt a blogban nyíltan.
Üdvözlettel: beszand

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger