2014. február 15., szombat

Tihany télen és a kémények

Ma is lementünk Imrussal kedvenc helyünkre Tihanyba, és egy jó másfél órás túrát tettünk. Gyönyörű idő volt a nap szikrázóan sütött. A hetet mi ezzel a jó kis túrával zártuk. Szerdán a Hangvillában voltunk Hajós András önálló estjén, ezt a jegyet a gyerekektől kaptuk karácsonyra. Csütörtökön Mendelssohnék farsangi koncertjén , meghívott vendég most a Muzsikás együttes volt.Fergeteges koncert volt!!  Pénteken a Veszedelmes viszonyokat láttuk a színházban. Nagyon jó előadás volt. Mozgalmas hetünk volt ismét!A Balaton színe olyan szép volt, hogy már ezért is érdemes volt leautózni.
 Közben fényképeztem és ami eddig nem is tűnt fel ennyire, pedig nagyon sokat vagyunk Tihanyban azok a kémények voltak. Készítettem fotókat itt megnézhetitek milyen szépek az apátsághoz igazán szimbolikájában nagyon passzoló kéményekről..  Kattintsatok a képre és a videó elindul!

6 megjegyzés:

Luca írta...

Nagyon klassz hetetek lehetett ennyi programmal. Tényleg érdekesek a kémények. Látszik rajtuk az apátság közelsége. És milyen sok nádtetős ház van még.... Annyira tetszenek.
Szépek vagytok a képen.

Ábrahámné Éva írta...

Köszi a gyönyörű képeket !Nagyon tartalmas hetetek volt !
Aranyosak vagytok!

jeszizsu írta...

Bizisti ma mondtam a zuramnak, hogy de jó lenne Tihanyban sétálni ilyen szép időben. Még találkoztunk is volna... :)
Jaj de várom már a Balcsizást!

BORI írta...

De jó volt nézni a képeket!Annyira vágyom már a Balatonra! Igaz, mi a déli oldalon vagyunk, de a Balaton, az Balaton!!!

Böbe Morzsák írta...

Örülök, hogy ennyi tartalmas élményben volt részetek Andikám! Köszi az összeállítást a kéményekről...érdekes!

beszand írta...

Igen nagyon jó volt, és hát a Balatonhoz menni mindig nagyon jó! Mimó, gyönyörűek a házak, én is imádom őket, olyan jó kis klíma van itt minden tekintetben.
Zsuzsiiii olyan jó lett volna összefutni, mondjuk az echónál fent. No majd nyáron! :)
Bori nem sokára itt a tavasz, és jöttök ti is a partra!
Éva, Böbe köszi szépen. Bár anyukám éppen ma rótt meg, hogy másképpen is fotózzuk magunkat, ne csak így összeborulva. Zavarba is hoztam, "anya te milyen képeket akarsz rólunk?" :))))

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!

Itt szavazhatsz a blogomra!