2009. április 28., kedd

Sikerült!( Felvételi eredmény)

A múlt hét nem az enyém volt, nem tudom mi van mostanában velem.
Hétfő éjszaka belázasodtam és péntek óta némaságban töltöm napjaimat, mert a hangom is elment. (persze lehet, hogy a családnak ez gyógyüdülés, ami nekem a gyógyulás) Meg kell gyógyulnom, mert a hétvégén Tihanyba megyek táborba.
Ezt a negatív hullámot azonban megtörte a felvételi végeredménye.
Juli szeptembertől gimnazista, tehát sikerült az amiért 7.osztályt más iskolában kezdte és most befejezi. Érdemes volt a sulit váltani beigazolódtak a reményeim, hogy nem igazán van jó helyen. Most némán, de nagyokat ugrálok! (Gáboromnál üdvrivalgásokban törtem ki.)
Sokat tanult, zokszó nélkül ment a felvételi előkészítőre ami szombaton volt, de most látja ő is érdemes hajtani, mert van eredmény. Nagyon büszke vagyok rá, mert a kitűzött célt elérte és ráadásul nem adta fel egy pillanatra sem. Nagyon kitartóan küzdött végig, és a suliban sem ült le a második félévben. Igaz az egyik kedvenc tanára, és mi is felhívtuk a figyelmét arra, hogy ezzel a bizivel kell menni beiratkozni, és nagyon ciki lenne egy rossz eredményt bemutatni.
Hurrá, hurrá, hurrá!


14 megjegyzés:

MARIKA írta...

GRATULA !További sok sikert a tanulmányaihoz !!Mindennek meg van az eredménye ha teszünk érte !

mmama írta...

Gratulálok !
Ez mérföld kő, de ha azt hiszed
Neked könnyebb dolgod lesz ........
de valamennyien túl éljük ezeket
az éveket is.
Tudsz már harapni, rágni ,nevetni ?

Abile írta...

Gratulálok! Legyen olyan sikeres és kitartó a középiskolában, mint eddig volt! :o)

Tigrislilijom írta...

Neked jobbulást kívánok, a lejányzónak meg nagy gratuláció :-) Csak így tovább!

Körmi írta...

Gratulálok!!! Hiába no ügyesek ezek a gyerekek! :DDD
Gyógyulj gyorsan, hogy egészségesen menj a táborba!

Orsi írta...

Andi!Itt is írom amit a előbb megbeszéltünk;)Gratulálok,nagyon ügyes Julcsi!Sok sikert kívánok Neki a tanulmányaihoz:))))

SILERIKA írta...

Sok sikert a továbbiakra is, büszkék lehettek!

Ibcsy írta...

Szívből gratulálok:-)

36évi írta...

Szívből gratulálok, Drága, mindkettőtöknek! Mert azért neked is van benne melód rendesen. De a csajél az elsődleges érdem! Szuper!

Zsuzsi írta...

Gratulálok neki is, Neked is :)

beszand írta...

Köszönöm lányok, tényleg nagy kő esett le a szívemről! Tényleg nagyon büszke vagyok rá, mert igen kitartónak bizonyult most!
A gyógyító jó kívánságaitok kezdenek hatni a ZINNAT-tal együtt. :)
Exi, mégcsak a gyökérkezeléseken vagyok túl, mert közben nagyon beteg lettem. Mindegy ezen is már majdnem túl vagyok. Jövő héten folytatódik a rendszeres találkám a fogdokival.
Évi, látod ezért vittem el és érdemes volt annyit görcsölni rajta. Jó döntésnek bizonyult most. Bár imádom a kölkeimet, de nem gondolom magam elfogultnak, csak reálisan mértem fel az esélyeit, ha itt marad a régi suliban, vagy váltunk.

Lonci írta...

Na hogy a 8 napban talan meg beleferek a gratulacioval es remelem azota mar te is gyogyult vagy a tabor is jol sikerult.Gratula!

disa írta...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看

日月神教-任我行 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!

Itt szavazhatsz a blogomra!