2009. április 15., szerda

Áprilisi programjaim

Régen írtam, de tényleg okom volt a hallgatásra. Harmadik hete járok a fogdokihoz és nem igazán van kedvem a gépnél ülni. Erről nem is írok itt bővebben, mert mindenkinek volt már azt hiszem tapasztalata abban a bizonyos székben ülni.
De lesz még az én mosolyom újra a régi. Igaz reklamáltam az őseimnél mit is örökítettek nekem, de mentegették magukat. Így tovább járok és próbálok az adottságaimon felülkerekedni.
Voltam Tatabányán a közösvarráson és igen jól éreztem magam. Örömmel fedeztem fel az én tavaly varrt almafámat az egyik összeállított faliképen.A képet én már ott nagyjából befejeztem. A Csillaghullás gyors blokkot megvarrtam itthon a maradékokból, igaz a sárga anyagom kevés lett, de így egy másik formát kaptam. Tetszik amit tanítottak a lányok.


Lonci annyira sajnálom, hogy nem találkoztunk, de Méhike mutatta hol fogsz ülni. Folyamatosan nézegettem hátra nem láttalak. Erre hazafelé kiderült ott ültél az asztal végénél Ágival. Hát ennyit rólam, megnyertem a rövidlátó vakegér díjat.

Loma veled is nagyon szívesen találkoztam volna, legközelebb biztosan sor kerül erre is.

Közben a kicsi fiam is 16 éves lett. Megünnepeltük , de most nem szabad őt fényképezni, hogy miért nem is értem. Kamasz, de Ő az én gyönyörű szőke hercegem.

A csoportban is találkoztunk ott is érdekes új technikát tanított Klári. Ezt majd még mutatom.

Húsvétoltunk is, most itthon. Vasárnap Anyukám, hétfőn Apukámék jöttek el ebédre. Nagyszombaton szidott meg Anyukám éppen miért is szenvedek, vegyem be a fájdalomcsillapítót. Örülök, hogy hallgattam rá, mert így az én kínlódásom nem nyomta rá a hangulatra a bélyeget. Jól sikerült minden, az idő is szép volt. Locsolók is jöttek, a hervadás már nem annak hiánya miatt következik be nálam.
Ezzel a képpel köszöntöttem a tavaszt és a Húsvétot.

6 megjegyzés:

MARIKA írta...

Magyon sajnállak a fogdoki miatt,tudom mi az de majd elmúlik minden és az eredmény kárpotól.A képek a KV-ról nagyon jók ,sajnálom nem tudtam menni .De 25-én megyek .

Ibcsy írta...

Kedves andi!
Köszönöm szépen kedves szavaid:-)
Nagyon szépeket varrtál! A fogdokit megtudom érteni. Én húsvét előtt voltam fogkő leszedésen. Két és félóráig tartott:-( Háát..

lomaquilt írta...

Én is sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, csak késöbb olvastam, hogy ott voltál. A minta nem egészen az amit ott mutattak, vagy Te még csináltál valamit. Nekem a kör alátét tetszett és annak örültem, hogy a csoportomban megmutattam, és tetszett mindenkinek. A tájképem nem lett kép, azon még gondolkodom.

mmama írta...

Andikám irj csukott szájjal , csak irj !
Szépeket csináltál, nekem a húsvéti banner és a keretes kép nagyon tetszik.

beszand írta...

Köszi az együttérzést a doki miatt!
Loma ugyanaz a minta csak a szélére eső csillagokra már nem jutott sárga anyag. Hulladékból varrtam, hogy emlékezzek jobban.
Exi, hát lehet így csukott szájjal írni,ha ilyeneket írsz! :)

disa írta...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!

Itt szavazhatsz a blogomra!