2008. május 26., hétfő

Sunbonnet Sue sorsolás

Kitaláltuk a NLC fórumon "Foltvarrók ide", hogy egy mintát megnevezve mindenki készítsen valamilyen kis varrományt, és a végén kisorsoljuk egymás között.
A minta Sunbonnet Sue-ra esett, az örök kedvencre. Szerintem mindenki kedveli Kalapos Zsuzsit. Nagy lendülettel neki is állt a mi kis csapatunk. Persze problémák mindenütt akadnak, és kértünk egy hét hosszabbítást többen. Nekem is jókor jött a pár nap haladék, éppen nálam is tetőzött minden.
A megbeszélt időpontban sajnos egy társunk nem jelentkezett. Vártunk rá több napig , üzenetet küldtünk semmi. Valami nagyon közbe jöhetett neki, sajnálom mert nagyon jó mókából maradt ki. Ma este eldöntöttük a sorsolás sorrendjét is. Nem valami logaritmus egyenletet oldottunk meg, csak a születési hónapot és napot összeadva alakult ki a sorrend.
Elsőnek mutathattam meg a képet, a sorsolásnál így esett. Borcsamamának fogom ezt az úti varrókészletet elküldeni.




Borcsamama egy kulcstartót készített, Katusomnak küldi el. Annyira helyesek így együtt ennyien. Borcsának kétszer kellett megvarrnia, mert az elsőt a barátnője elkunyizta. Megértem, mert nekem is nagyon tetszik.


Katusom Thaxaxinak készítette a sorsolás szerint. Elmondása szerint "élete első Zsuzsija és tűzése". Szerintem ez egyáltalán nem látszik. Nagyon klasz kis Zsuzsi lett!


Thaxaxi egy kedves kis irattárcát varrt, amit Libinek küld majd el. Nagyon szép a tüzése, tetszetős darabja lesz egy női táskának.


Libi egy úti varrósmappát készített, amit Editnek sorsolt a szerencse. Szerintem a közelgő közösvarrásukon már jó hasznát fogja venni.


Edit egy köténykét varrt, amit én kapok meg hamarosan postán. Örülök neki, mert nincs kötényem, illetve már van! ( és én is így fogok szorgoskodni a konyhában, mint a köténykén Zsuzsi!)

Nagyon jó játék volt, azt hiszem mindannyian nagyon készültünk rá.
Kedves kis varrományok születtek.
A játékot biztosan folytatni fogjuk, mert mindenki kedvét lelte benne.

5 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

Nagyon jók lettek, színvonalasak, ötletesek, szépek, gratulálok mindenkinek!

Ami írta...

Egytől-egyig mind gyönyörű! Nem is tudnék választani ;-)

beszand írta...

Szia Zsuzsi!
Köszönjük a gratulációt, átadom a lányoknak.Tényleg érdekes játék volt. Izgalmas volt ahogy mutattuk egymásnak sorban, hogy ki mit varrt. (mint karácsonykor a csomagbontásnál annyira izgatottak voltunk egy-egy hsz. érkezéséig a fórumon.)

beszand írta...

Szia Ami!
Hát azt hiszem mi is így voltunk ezzel és a sorsolás aztán döntött. Mindenki örült és szerintem jó érzéssel tekint majd rá a Zsuzsis ajándékára. Szép emlék lesz ez, az én szívemben is.

Ibcsy írta...

Nagyon szépeket varrtatok. Mindenki kivétel nélkül.

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger