2008. február 24., vasárnap

Babavarrós topictali



Tegnap sikerült a virtuális barátságon túllépni, mert találkoztam a topic legtöbb tagjával. Sajnálom, hogy nem tudott mindenki ott lenni, de ahogyan ez sikerült úgy bízom benne velük is találkozni fogok.Szuper nap volt. Kalandosan érkeztünk, mert Ionak előbb a konyháját kellett renbe tenni. (kiborult egy kávőfőzőnyi kávé) Végül is oda érkeztünk Ildi és a férje, és a kisfiúk már várt ránk. Pestre érkezvén kifosztotta a topic a Meseboltot. Majd elmentünk a közösvarrás helyszínére. Itt már úgy érkeztünk, mintha világ életünkben mindig ismertük volna egymást. Nagyon helyes kis csapat jött ösze.
Timi elhozta a guruló babámat. Imádnivalóra sikeredett. A lányok nagyon eltalálták mit képzelek a kis ufo babatestbe.Julim este már le is csapott rá. Még visszakértem picit szeretgetni.


Volt itt rögtönzött babakiállítás, egymás megajándékozása, na és a számomra "rettegett" (mert ropi lábú) tavasztündér varrása. Rengeteget nevettünk, ez a képeken látszik. Tündérkémet ma folytattam, de a haját lebontottam és nem fejeztem be ezért.




Ezt az ajándékot készítettem. Macskuszt a dobozba rejtve vittem a talira. Kastan húzta ki. Azt hiszem elnyerte a tetszését.



Nagyon jól éreztem magam. Este is vonattal jöttem haza, ami külön élmény volt, mert nagyon tiszta kocsiban utaztam.

2 megjegyzés:

Naomi írta...

Hát, tényleg kalandos, élményekkel teli szép napot tölthettetek a baba talin! Örülök neki, hogy ilyen jól érezted magad, és új barátnőket szereztél...Soraidat olvasva nagyon jó és felejthetetlen éleménnyel gazdagodtál!!! :D

beszand írta...

Remélem a következőre te is el tudsz jönni. Bár mostanában nem jöttél a topicra.Nagyon jó nap volt. Fel vagyok tőle dobva rendesen.

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger