2015. május 21., csütörtök

Szombat, a második nap

Reggel kirándultunk is  a  nagy munka előtt., Kis vonattal utaztunk a kompállomásnál található TIHANYI PIAC PLACC-ra. Lányoknak sikerült körben nézni volt aki kis sámlit talált magának, de volt aki mangalicakolbászt vitt haza.
Szombaton szoktunk átvinni a varrógépeinket az iskolába. Nekik varrják össze a blokkokat a Tűzikés lányok.  Gyorsan sikerült elhelyezkedni.  Kedvenc IKEA-s dobozom, amelyik átlátszó nagy szolgálatot tesz ilyenkor, hiszen nem otthon a megszokott helyen varrunk. Így egyben van mindenem , viszont átlátom mi hol van a dobozban.
Ági tanfolyamát választottam. Ismét nagyon jó kis napot töltöttünk el. Sokat magyarázott nekünk, jól haladtunk. Az első megtorpanásokat szebbnél szebb összevarrt asztalközepek, vagy blokkok bizonyították. 
Két-két színvariációjú blokkot tudtam elkészíteni. 
Közben a másik termekben is sürögtek-forogtak a lányok. Kiszöktem a termünkből és kattintottam pár képet róluk is.

 


Este újra kézzel varrtunk. Borítékban lezárt érdekesen csörrenő kis csomagokat választhattunk. A tavalyi tűpárna verseny adta a lányoknak az ötletet , hogy idén egy csészés tűpárnát varrjunk.

Nagyon jó ötlet volt, hogy textil szépségversenyt rendeztek nekünk. Nagy örömünkre Mónika nyerte meg az első két helyet. Gratulálok!
Az este folyamán Mariann ismertette velünk Lucy Boston blokkjainál szerzett tapasztalatait, illetve mesélt a történetéről. Sokan kaptak kedvet, úgy érzem. 


Este elkészült Bea két macija is.

Nincsenek megjegyzések:

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger