Most már hetente 3x sütöm meg Limara jól bevált kenyerét és a mai tetszik a legjobban. Recept itt!
Aminek nagyon örülök, hogy a család minden tagjának nagyon ízlik.
Ajánlom a receptet , érdemes kipróbálni! :)
Fejlődésen mentem keresztül, mert ugye először sütöttem a jénaiban , ami kicsinek bizonyult és nem tudott tovább növekedni benne.
Megtanultam az öregtésztát elkészíteni, a veknit formázni. Bözsim, a dagasztógépem nagy segítségemre van
Megtanultam az öregtésztát elkészíteni, a veknit formázni. Bözsim, a dagasztógépem nagy segítségemre van
Megszelve ilyen volt. |
Aztán áttettem a jól bevált sütőedényembe, amiben én sütök húst, rakott akármiket is ebben csinálom és most már a kenyerünk is ebben sül.
Először kicsit lágy tésztát csináltam, lapos lett.
Aztán mindig jobbra sikerült.
és ahogy a bejegyzés elején már láttátok ez lett idáig a legjobb.
Gyönyörű cserepes a héja, formája is nagyon jó lett. A súlya 1kg .
aztán mivel itt a farsang ideje , megsütöttem Limara farsangi fánkját is. :) recept itt!
Hagyományosan barack lekvárral |
Meggy lekvárral is nagyon finom volt. |
3 megjegyzés:
Nagyon szorgos voltál. Nekem a második, a kiforrott tetszik a legjobban
Juj, de guszta! Én is magam sütöm, de még soha nem mertem betenni a hideg jénait a sütőbe. Jól gondolom, hogy Te igen? Köszi!
Nagyon jól néz kis kenyér szinte érzem az illatát !
Fánk sütéshez már én is készülök!
Megjegyzés küldése