Újdonság a konyhában, kicsit az egészséges felé elmozdulva, na ez a muffin éppen ilyen.
Sajnos a hétvégén elmaradt egy programom amire ezt a sajtos kenyér falatkákat sütöttem, így ők most nem tudták megkóstolni.
A családnak ízlett és ez nagyon jó, mert így nem kell kétfelé sütni.
Elsőre is a dupla adagot sütöttem meg ,48 darab minimuffin lett belőle.
Tápióka liszt helyett én zabpehely lisztet használtam és mivel elsőnek sütöttem a kiváló kategóriát kapta nálunk , így be is másoltam a receptes füzetembe.
És íme a mai reggelim, ugye guszta? Ráadásul laktató is lett.
Pici borsos sajtkrémet tettem a muffinra egy egy falatnál.
A legközelebbi adagot , mert ezt a recept szerint készítettem egy kis füstölt sajttal, és medvehagymával fogom megbolondítani.
Ajánlom mindenkinek, jó étvágyat hozzá!
4 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki. Ki fogom próbálni.
guszta
a tápióka liszttől picit könnyedebb lett volna, azt hiszem, nem tudom, csak érzés
a zabliszthez én tettem volna pici valamit (nem tudom, étkezési keményítőt?)
Nagyon jól néz ki meg fogom próbálni,
Még nem hallottam a tápióka lisztről.
Katalin tápióka liszt beszerzés alatt van, mert azzal is kipróbálom.Tettem hozzá én is sima lisztet (az össz.liszt súlyhoz képest 1/4 résznyit) és egy picike sütőport is.
Éva majd mutatom milyen lett a tápiókából készült és ugye medvehagymásat és füstölt sajtosat is szeretném kipróbálni.
Megjegyzés küldése