2008. április 1., kedd

A táska elmaradt képei


Hát ilyen lett. Julcsim elégedetten és örömmel a nyakamba ugrott. Hát az ilyen pillanatokért érdemes még az időnket erre fordítani. Gondolom ezzel mindenki egyetért.


11 megjegyzés:

Tracy Nuskey Dodson írta...

Beautiful bag!

N.Zsuzsi írta...

Nagyon klassz lett!

beszand írta...

The Vintage Sister Studio, thank you very much.

beszand írta...

Zsuzsi, köszönöm nagy kedvvel varrtam. gyorsan elkészíthető és ezért a sikerélményt is hamar megkaptam. Julcsim meg elvarázsolódott, most tervezi a táskáit. Csak meg tudjam varrni.

kastanie írta...

Nagyon tetszik, vigyázz, nehogy az osztálytársnők is beálljanak a megrendelők közé! Erről a hátizsákról évek óta bámulom a fotókat, próbálom megfejteni és nem volt kitől megkérdezni: ez a "rátekert nyakkendő" (remélem ezzel sikerült leírnom, mire gondolok) a záródást biztosítja, vagy dísz?

beszand írta...

Szia Kastan!
Igen a záródást biztosítja, de egyben dísz is. Patentot varrtam rá, mert előbb tűztem (nem gondoltam át), és nem tettem bele a mágneses zárt.Bár nem nyílik szét a tatyó a minta ilyen volt, először nem is nagyon tetszett rajta. Most már azonban így készen tetszik. Ráadásul idegen kéztől megvédi a pénztárcát a buszon.

Kicsoda írta...

Hat ez egy nagyon szep darab lett!! Kifejezetten finom az egesz szinosszeallitas.

KicsiKató írta...

Gyönyörű lett, de annyira nem látom át, hogy ezen a táskán mi micsoda:))) Ez hátizsák? Én kézitáskának gondoltam. És van "oldala"? Vagyis ... őőő... mélysége vagy mi? Vagy az eleje-hátulja van egybevarrva? Már régóta szemezek ilyesmivel japán újságokban, de eddig mindig csak kész képeket találtam.

beszand írta...

Kicsoda kedves tőled! Először tartottam a színétől, de így megvarrva már egészen felbátorodtam.

beszand írta...

Kicsikató! Kérdéseidre raktam fel oldalról is képet.Varrd meg, próbáld ki nekem most nagyon bejött ez a minta.

Naomi írta...

Andi, ez fantasztikusan szép lett! Nagyon ügyes vagy!!! Elhiszem, hogy boldog volt a kislányod...és ezért a boldogságért élünk mi édesanyák! :D

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger