2008. március 20., csütörtök

Márciusi hó


Engem ma reggel ez a látvány fogadott. Lehet hogy a Télapónak kell helyettesíteni a húsvéti nyuszit. Nem szerencsére mert délután már szép napsütés volt, bár a szél fújt és fáztam. De nem volt hó!



A héten befejeztem a guruló orsókat. A kapott blokkot én így kereteztem, és utazik is vissza a gazdájához. Remélem tetszik majd neki.

A hóemberest amit varrtam egy tatabányai foltostársam folytatta és én fejeztem be. Ez a sajátom amit most mi visszaküldtünk.

A csoportban egy táskát kezdtünk el varrni. Az enyém már ki van szabva, és a hétvégén teszek fel róla képet.
A héten a félig kész convergencemet ahelyett, hogy befejeztem volna, ehez a falvédőhöz támadt kedvem. A neten találtam a mintát. Örülök neki, mert igazi húsvétos faliképem még nem volt. Mérete miatt odavonzza a tekintetet. (70x58 cm) A tűzését géppel varrtam, egyszerűen a csirkeháló hatszögeit utánozza.

5 megjegyzés:

Naomi írta...

Ilyen "fehérségre" ébredni, tényleg nem lehetett kellemes, így március közepét elkerülve! Nálunk nem esett, de iszonyatosan hideg volt. A metsző szél pedig még tetézte a hideg érzetét az embernek! Igazán jöhetne már az igazi tavasz!!!
A képek tündériek lettek! A pipikés teljesen le vett a lábamról!!! :D

Ibcsy írta...

Én is nagyon várom már a tavaszt. De úgy látom az idén a mikulás hozza a puttonyában a nyuszikát:-)Nálunk is esett a hó:-(
A képeid nagyon jók lettek. Nekem mind tetszenek.

beszand írta...

Lányok aranyosak vagytok!
Kellemes ünnepet kívánok Nektek!

N.Zsuzsi írta...

Ide válaszolok Hozzád, jó?
A fotómontázsos scrap-program neve Wondershare. Van egy másik, ami nagyon egyszerű és ingyenesen letölthető, az meg a www.scrapbookflair.com oldalon található.

Naomi írta...

Szia Andi! Mi újság? Remélem, hogy gőzerővel alkotsz valamit, azért nem jelentkezel...Ugye nincs baj?
Várlak vissza!
Puszi : Noémi

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger