2008. március 3., hétfő

Szombati közösvarrás

Szombaton a csoportunk szervezett egy közösvarrást a jászberényi Berényfolt csoporttal. A délelőtt folyamán lehetett vásárolni is. itt voltak a kaposvári Tótágas boltból rengeteg gyönyörű anyaggal. Persze, hogy elgyengültem most is, és vásároltam. Kálló Szilvi is itt volt a gyönyörűséges gombjaival. A kis kosárkákban a sok pici kis gombból alig tudtunk választani, hiszen egyik helyesebb, mint a másik.
A közösvarráson miután kiürítettük a pénztárcánkat kulcstartót varrtunk. Lehetett kutyust vagy cicát varrni. Igaz a minta amikor kész lett,különböző meghatározásokat kapott. Volt aki macinak, volt aki majomnak nézte a műveinket. Ezen persze jókat nevettünk. Az én kis kutyusom is kicsit problémás lett. Én génhibásnak tituláltam, de így is rögtön a szívembe zártam.Persze ezen jót nevettünk. A fülét fordítva varrtam bele, persze kibontani már lusta voltam, de ettől lett egyedi, és az enyém.Nem is adtam a pici lányomnak oda, inkább varrtam neki egy másikat.

Ez az első, úgymond prototípus.


Kislányomnak ezt varrtam.

A berényiekkel nagyon jót beszélgettünk. Sipike nagyon kedvesen kérdezte mikor felismerte a tündért " Ezt kivarrta?" Innentől kezdve egy igen jót dumcsiztunk. Ktimót ismerik, és büszkén mutattam a gurulósomat,aminek a ruháját ő készítette. Sipike megajándékozott egy Anyukája által horgolt tojással. Nagyon jól esett a figyelmessége.
Szuper nap volt teli vidámsággal, nevetéssel, beszélgetéssel.

5 megjegyzés:

Naomi írta...

Nagyon édi a macis kulcstartód!!! Elküldenéd a mintát,ha szépen megkérlek? Köszi!
Szuper lehetett a szombatod...tényleg a Tótágasból is voltak? Picit irigykedem most, de nagyon örülök, hogy jól érezted magad! :D
Kíváncsian várom a nyuszikáidat!
Puszi: Noémi

beszand írta...

Szióka! Eddig láttam a csodás anyagaid én is "irigykedtem", de most már én is kézbevehetek belőlük.Megértelek miért is oda jártok vásárolni. Tényleg nagyon jó volt.
Puszi Andrea

Fazekas Ibolya írta...

Szia! Nagyon tetszik a kulcstartód. Irulok-pirulok, de nekem is elküldenéd a mintát?
Én az ilyen talikért irigykedem, olyan klassz lehet egy ilyen.

beszand írta...

Ibcsy gyere el legközelebb. És küldtem mailt. Puszi Andrea

Fazekas Ibolya írta...

Köszi, aranyos vagy. Mailt megkaptam.

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!

Itt szavazhatsz a blogomra!