2015. december 5., szombat

Párna a tombolába

Elkészültem a párnával is amit a tombolába varrtam. 
December 10.-én kiállításunk lesz a HEMO-ban,
 ugye nem felejtettétek el. :)
Csokifolt Ági nagyobb méretű hosszú hexagon sablonjával készítettem, ami egyedi gyártású volt lévén az oldalai 1 1/2" és 3". Ezen a párnán próbáltam ki. 
Aztán amikor elkészült a fedlap , akkor kezdtem el gondolkozni, hogy kellene még valami egy kis apróság hozzá. Na ekkor jött az ötlet a paszpól.  Rőfös ismét segített, így most nem kellett szabnom, gyorsan vettem a párnához egy 2 m-es darabot. Nagyon jó volt, hogy ferdepántba volt bevarrva mert így könnyen alakítottam a sarkoknál. A gépemhez vett kédervarró talp most csak jól igazán. :) Aztán jött a következő akadály, mert vettem ugyan IKEA-s párnát, de azokat mostanában nagyobbra varrják. 50x50cm. Na és persze, hogy ezt elfelejtettem és  az én párnám 40x40 cm. Sebaj gyors szabás és gyorsan kitömtem egy párna belsőt is. Akkor most már minden klappol, és akkor mutatom kifordítva a kanapénkon így mutat. Igaz csak a fénykép erejéig, mert viszem és csomagolom. 
 
Paszpól felvarrása a saroknál ilyen ezen a párnán.

3 megjegyzés:

Luca írta...

Nagyon jó lett! Andi, a Jysk-ben minden féle méretű párna van nálunk. Gondolom az otthoniban is.

Erika írta...

csoda jó lett Andi! irigylem az ötleteidet...

beszand írta...

Köszönöm! Kíváncsian várom ki nyeri. Tavaly amit varrtam, a nyertes írt nekem egy köszönő levelet. Nagyon jól esett a figyelmessége. :)

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger