2015. március 22., vasárnap

Visszavonhatatlanul itt a tavasz és tavasszal új táska dukál!

Most, hogy túl vagyunk a napfogyatkozáson és a naptár szerint napéjegyenlőségen is minden egybevág, hogy kijelenthessük 
ITT A TAVASZ!
A ruhákat és a táskáimat kezdtem elővenni és rájöttem ezt a jó kis táskát még nem is mutattam. Ráckevén kezdtem el varrni Szente Györgyi tanítása szerint, ezt az Amy Butler tervezte táskát. Bábolnán, ( szintén szuper kis örömvarráson voltunk együtt) varrta meg  Györgyi a prototípust.Már ott nagyon tetszett nekem a formája, mérete is.
Amikor készülődtem a táborba ezt a féltve rejtegetett anyagomat szabtam ki. Aztán elgondolkoztam, hogy ez volt a '80-as években az egyik kedvelt színem. Talán ezért is vettem meg az anyagot, az utolsó 1méter 30centit. :)  Kis nosztalgia még, amikor is kedvenc ADIDAS cipőmet is felemlegettem. Azóta sem tudtam venni olyan jót és elnyűhetetlent.  Aztán látom, hogy idén is kedvelt , sőt divatos lesz ez a  (nekem benetton) zöld szín. 
Hurrá, ebbe akkor beletrafáltam!
A ráckevei táborban erre egy napnyi időt terveztek meg nekünk a lányok. Bizony kellett hozzá ennyi idő. A bevasalás , a táskakeményítése miatti nehézségeken  átverekedtük magunkat és varrtunk és varrtunk. Amikor megvívtuk a mi kis harcunkat büszkén mutogattuk egymásnak a táskáinkat.

 Belülről két cipzáros rekesszel, igazán nagyon jól pakolható táska lett. Nekem külön öröm, hogy belefér minden,  esernyő, összehajtható szatyorka és az irataim is rendben.

 Boldog ráckevei pillanatok , ismét nagyon jó volt felidézni a tábort. Igaz a legnagyobb kánikulában varrtunk, nemcsak a táska izzasztott meg bennünket, hanem a meleg is.


 Nagyon klassz napok voltak!
Még a táborban elkezdett takarómat szeretném befejezni és elfogynak a táborban félbehagyott munkáim. :)

4 megjegyzés:

36évi írta...

<3 :)

Luca írta...

Én is imádom ezt a színt. Szuper a táska. :))

Ábrahámné Éva írta...

Gyönyörű lett a táskád!

beszand írta...

Köszönöm szépen! Nagy kedvencem lesz nekem!

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger