2015. március 28., szombat

Útirányunk Tatabánya

Hárman indultunk a lányokkal el a mai közösvarrásra Tatabányára, a Foltvarázslókhoz. Nagy öröm volt, mert régen tudtunk így együtt elutazni. Sikerült a szervezkedésünk, így korán reggel útnak is indultunk.Az idő ugyanpocséknak ígérkezett, óriási szélvihar lökte oldalba a kocsit jó párszor.A hangulatunk azonban nagyon jó volt.  Azt hittük korán érkeztünk, de nem!   Erika barátnőm is csatlakozott hozzánk ( Szlovákiából) és így négyesben jártuk végig a termeket és csodáltuk meg a kiállított munkákat. Nagyon sok kedves ismerőssel találkoztam, és megszólítottak akik olvasnak és kedvelik a blogom. Nagyon jól estek a kedves szavak. Köszönöm nektek.
 Mi négyen a Foltvarázslók legújabb tagjával fotózhattuk le magunkat. 

Néhány ellesett pillanat a találkozóról.


A mai téma a Spulni alapú eszköztartó volt. Ötletet a kiállításon is találtunk. Ha elkészítem, hamarosan mutatom. 

Öröm volt nekem a baba kiállítást megnézni, különösen tetszett a babák mellett az egyéb kiegészítők is. pl, varrógép, bababútorok.A  másik teremben a zirci csoport állította ki munkáit. Örömmel üdvözöltük egymást. Látnivaló rengeteg volt és a szokásos anyag és kellékbeszerzés is ismét minden igénynek biztosítva volt. 
Farkas Zsuzsa Lucy Boston munkája nekem is nagyon tetszett, szeretnék varrni egyszer egy ilyet, ezzel a technikával. Ide kattintva Évánál ezt is megnézhetitek.
További fényképeket nézhettek Abeva képtárában., itt  a kiállított munkák részletesen megtalálhatóak. Gyönyörködjetek ti is!

11 megjegyzés:

ancsapancsa írta...

De jó lett volna elmenni!

beszand írta...

Hiányoztál! :)

BORI írta...

Andikám, jó volt olvasni a beszámolódat....puszi. :)

Erika írta...

Andikám köszönöm a szép napot...Jó volt újra együtt.
Remélem ismét hamarosan találkozunk...

Ágnes írta...

Úgy szeretek az ilyen szombatok után bemenni tanítani, mert símogatja a lelkem a sok gyönyörűség, amiket kiállítottatok! A kölykök is tátják ám a szájukat rendesen! :)

Katalin írta...

sziasztok, sehogy se találom, hogy hol volt/van ez a kiállítás, hogy lehetett volna tudni róla előre :(

beszand írta...

Katalin, ez a tatabányai Foltvarázslók kiállítása volt. A tatabányai Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskolában volt. A Magyar Foltvarró Céh oldalán http://hunpatch.com/ olvashatod hogy hol és mikor lesz kiállítás. Szeretettel várunk! :)

beszand írta...

Lányok köszi nagyon jól éreztük magunkat, adós vagyok az eszköztartóval, hamarosan megvarrom! Bori hiányoztál te is! Erika remélem hamarosan újra találkozunk! Amit ígértem küldöm! Puszi Andi

lomaquilt írta...

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, mindig szeretek Tatabányára menni. Irigykedek is. De remélem a blogokból valami kicsit visszakapok.

Luca írta...

Andi, ez nagyon klassz lehetett. Sajnálom, hogy nem lehettem ott. :(

beszand írta...

Jó lett volna, sajnálom én is! :)

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger