2013. május 30., csütörtök

Mert a levendulából soha nem elég

Nekem nem, mert én bizony nagy gyűjtő vagyok. Sok levendulás tárgyam van, egyszer lehet lefényképezem azokat is sorban. Tegnap este eszembe jutott, hogy a tavaly a csoport-táborban varrt  tárolómat nem is mutattam, Mónika tanította nekünk. Milyet is varrhattam volna, ha nem levendulásat.  :)
A szívecskét a barátnőmtől Évitől kaptam ajándékba, meglátta és én jutottam eszébe róla!Hiába táplálja a közegem ezt az őrületem. :)) Kint szerettem volna fotózni, de nagyon borult idő van nálunk.


5 megjegyzés:

Luca írta...

Van belevaló levendulád is?

Ábrahámné Éva írta...

Nagyon szépek!Érzem az illatát!

jeszizsu írta...

Nekem is van két levendula-párnácskám ám.
Egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam, aki lelkes és nagyon ügyes foltvarró, és négy évig együtt jártunk iskolába, aztán jó sok évig alig találkoztunk, aztán most is találkozhatnánk gyakrabban ... csak hát a távolság, de most már nem hagyjuk egymást elveszni, kotyogunk amikor csak tudunk, ha másként nem, hát betűvel.

:)

beszand írta...

Luca ebben csokikákat tartok! :)
Éva köszi , ma kaptam újabb szépséges anyagot! Lesz ajándék a barátoknak újra!

beszand írta...

Jeszikém itt most egy piruló smiley-t írtam volna, ha ide tudnám írni. Itt pirulok , zavarban vagyok! Igen sokszor érzem milyen messze vagy, de most már nem hagyjuk elveszni egymást az biztos! Sok minden újra összeköt minket, és még csak kotyogjunk, kotyogjunk nagyon sokáig drága BARÁTNŐM!

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger