2012. december 8., szombat

Már tizennyolc!


 Isten éltessen Julcsikám, ma lettél  tizennyolc éves!
  Legyél mindig boldog, vidám, mint ezeken a képeken.

Kis magyarázat a telefonos tortához. Julcsi telefont szeretett volna a szülinapjára, és ez így volt az első szülinapján is. Ugyanis piros játéktelefont kapott akkor, így   az első és most a felnőtté válás küszöbén is megkapta, csak most tortába. A mellékszám persze a 18-as volt,  és természetesen a vágya is teljesült ott van a  kis okos-telefon is. :)
 A másik ajándék ötlet ott volt a szemem előtt és hiába van az úgy, hogy az ember nem látja a fától az erdőt. Meséltem a kolléganőimnek, hogy Julcsinak mennyire tetszett a Mónikaféle takarón is a crazy. Hát éppen ezért varrok neki egy párnát. Mire Éva csak halkan megjegyezte, hogy " miért nem a takarót kapja meg?"  na én ekkor azt éreztem, mint akinél felkapcsolták a villanyt.
HÁÁÁÁT PERSZE TÉNYLEG!
 Eszembe sem jutott eddig a percig, hiszen annyira a szeme előtt varrtam és az ugye nem meglepi, de pont ezért ez a csudajó ötlet! Itt is köszönöm Éva, hogy felnyitottad a szemem.!
Ez az igazán olyan ajándék amit látott , hogy hogyan készült ,tudja mit is gondoltam, éreztem, hogyan varrtam..Érezheti belőle mindig a szeretetet..
Mivel azonban a takaró a kiállításon van éppen, megkapta persze  a crazy párnát is hozzá!  Itt éppen amikor átadtam neki. A párna mellé csomagoltam egy kinyomtatott képet a takaróról .

Amikor megértette, hogy az is az övé, hát ezt az örömteli pillantást soha nem felejtem.Származási hely: A jó kikapcsolódás titka, a foltvarrás A csokor mögül ellesett pillanat:
Hiába a felnőtté válás bizony elgondolkoztatja az embert.
Isten éltessen sokáig kislányom!

12 megjegyzés:

Marika Szabóne írta...

♥ kívánok nagyon boldog szülinapot♥
Üdv a felnőttek világában kicsi lány:)

jeszizsu írta...

Gratulálok az ünnepeltnek!
Gratulálok neked az ünnepelthez!
És, gratulálok mindkettőtöknek a takaróhoz!

Imádom az ilyen ajándékokat a nevezetes alkalmakra. Hány telefon használódik el, mikor ez az ajándék csak egyre értékesebbé válik.

Minden jót nektek!

Kaoka írta...

Isten éltesse sokáig a kis-nagy lányodat! :-)

Mamis írta...

Boldog Születésnapot!

Mamis írta...

Boldog Születésnapot!

Margó írta...


Isten éltessen sokáig Benneteket!<3

Luca írta...

Mégegyszer Isten éltesse Julit!
Nagyon jó érzés látni, hogy örülnek a gyerekek az ajándéknak! Jó ötlet volt, hogy Julié lett a takaró!

beszand írta...

Köszönöm lányok, átadtam neki is. Igeeeeen, ez a világon a legjobb érzés! :) Még egy kis apróság hiányzik a párnáról és a takaróról, hogy a nevét és az évszámot belehímezhetem. Ez eddig csak terv volt, de igent kaptam rá!

Ábrahámné Éva írta...

Isten éltesse az ünnepeltet!

36évi írta...

Nagy ölelés az egész családnak, nagylánynak sok örömöt, neked meg sok örömöt benne. :)

Zsuzsi írta...

Micsoda boldog érzés!!!!bele borsóztam! Nagy szeretettel gratulálok mindkettőtöknek!

Böbe Morzsák írta...

Isten éltessen mindkettőtöket Andikám! Gyönyörű ajándékot kapott Juli! Én a Te takaródra adtam le a voksom, mert színben, precizitásban ez tetszett a legjobban.

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!

Itt szavazhatsz a blogomra!