2009. február 19., csütörtök

Hó,hó, és még mindig hó, de azért varrtam is!

Az elmúlt hét is mozgalmasra sikerült.
Nálunk a hó állandósította magát, pedig én már a tavaszra készülődtem.




Imrusom naponta hómarózik, hogy az udvarból ki tudjunk állni. Veszprémben viszont szinte alig van hó. (13 km a távolság, ki érti ezt?) És akkor a mai képek ami tőlünk 15 km-re készültek. Kabhegyen ill. az erdőben még nagyobb a hó, ennyit változik minden, már nem is annyira sok a mi utcánkban és udvarunkban a hó.

Hóhelyzet

Csütörtökön színházban voltunk . Bernard Slade vígjátékát néztük meg a Jövőre veled ugyanitt . Nagyon tetszett ajánlom mindenkinek ,bár az ivararányt a színházban a nézők között itt nálunk legalábbis bizony a nők nyerték. Vajon miért?
Volt farsang is a lánykámnak. Már nem kellett jelmezt varrnom, hiszen "jaj anya, már senki sem öltözik be már ötödikben sem." Kicsit most "irigykedve" figyeltem milyen helyes jelmezek készültek, persze amikor varrnom kellett mindig az utolsó percben lettem kész. ( Fel is töltöm a képtáramba amiket varrtam nekik.)

Vasárnap Anyunak elkezdtem varrni a színházi táskáját, akkor nem lettem vele kész , mert este álltam csak neki. Most viszont itt vannak a képek, mert a gyöngyözést is befejeztem rajta. A legnehezebb feladat a szép fekete zsinór beszerzése volt, de sikerült!Nagyon örült neki amikor ma este átadtam neki.
Megsütöttem Edigénél talált banánkenyér receptet. Éppen maradt két érett banán, ami kellett hozzá. Nagyon finom lett, köszönöm, hogy felraktad!


3 megjegyzés:

Orsi írta...

Andi!Szép lett a táska:))) és a süti is;))

beszand írta...

Köszi, Orsi! Próbáld ki Te is!

Juhizs írta...

Nálunk is volt olyan nem is egyszer, hogy az utca egyik oldalán esett az eső, a másik járda szemben pedig száraz volt.

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger