2008. december 20., szombat

Ajándékeső

Ezen a héten annyi kedvességet kaptam, mintha mindenki érezte volna ki kell engem a gödörből rángatni.

Hétfőn Borcsa ajándéka várt a postán. Ez a megfogalmazás nem is fedi a valóságot ajándék özönt kaptam tőle. Annyira személyre szólóan készített nekem ajándékot, amitől nagyon elérzékenyültem! Köszi Borcsa tényleg nagyon figyelsz rám, azzal az igazi értő figyelemmel!

Így volt becsomagolva,mintha egy kis telet is küldött volna. Julcsimmal bontottuk ki közösen:



A csengőnek már tudta, hogy örülni fogok, de azt nem sejtette Borcsa, hogy a gyertyák is a gyengéim. A naptárban a saját megvarrt munkáimat tette be képnek.És az a kis piros csomag még rejtegette mi is van benne.





Akkor most mutatom:


Borcsamama nagyon köszönöm!


Közben az én ajándékom is oda ért Nanához. Nagyon izgultam, hogy tetszik-e neki, de már megnyugtatott , hogy örült neki!


Szerdán a csoportban is kis karácsonyi sütis délutánt tartottunk. Ágitól kis karácsonyfát,Zsuzsa karácsonyidíszt és Évi egy angyalkás ajtódíszt készített nekem.Muffint kaptak tőlem a lányok.


A hét az ajándék készítés jegyében telt. Juli kis barátnőinek pattintós neszeszert, és pénztárcát varrtam. Gábor is kislányt húzott oda is egy pattintóst varrtam.

Ki is fogytam a pikk-pakk zárból. A tervezett ajándékaimnak így majdnem lőttek, mert ezek az apróságok nem voltak nálam tervben. De a Tűpárnánál még kaptam kettőt. Bogi fel is adta és ma szombaton ,ami persze munkanap, (de nem mindig van így a Postánál, és a Volánnál )meg is kaptam. Köszönöm megmentettél!Hurrá így a vasárnapi varrás nem marad el!

De a jó után még jobb megkaptam Komórka ajándékát is!Annyira helyes kis varrós szütyőkét kaptam Tőle. A zsebeken a dísz minden a varráshoz kapcsolódik. A kis apró díszeket lánykám már el is helyezte a szobájában. Nagyon köszönöm, nagyon örültem neki és használni is fogom. :)


Ma befejeztem még karácsonyi apróságokat is, és a ma leszedett kiállításunkról haza hozott kedves kis motyóimat felraktam itthon a falra. Ezekről majd írok még!

Jó éjszakát mindenkinek!

6 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Gyönyörű ajándékokat kaptál és adtál is. A csomagnál éreztem én, hogy "életmentő" lesz. :-)

Kaoka írta...

Nagyon szépeket kaptál. A beföttesüveg ötletet külön díjazom. :) Az általad készített ajándékok is nagyon szépek ötletesek. :)

ezkriszti írta...

Nagyon szépeket kaptál! Saját-naptár ötlet: főhajtás Borcsamamának. :-) Gondolom, olvassa majd itt. :-)

Ezt a muffin dolgot nem értem. Nagyon gusztára sikerültek, azt látom. De mire jó? Tűpárna vagy dísz?

Mamis írta...

Békés Boldog Karácsonyt kívánok!

Naomi írta...

Boldog, békés, áldott Ünnepet kívánok Neked!

beszand írta...

Áldott ünnepeket kívánok nektek is!
Bogi igen tényleg mentettél! :)
Kao, drága köszi!
Kriszti, a muffinba tettem szegfűszeget így finom illatos lett. egyébként akár tűpárnának is lehet használni. Ezek karácsonyi süti ajándéknak készültek tudod Andi-update null kalória, semmi szénhidrát tiszta pamut. Hihihi

Népszerű bejegyzések

KATTINTS IDE, HÁTHA TUDSZ SEGÍTENI!



Itt szavazhatsz a blogomra!

Powered By Blogger