Most már hetente 3x sütöm meg Limara jól bevált kenyerét és a mai tetszik a legjobban. Recept itt!
 Aminek nagyon örülök, hogy a család minden tagjának nagyon ízlik.
 Ajánlom a receptet , érdemes kipróbálni! :)
Fejlődésen mentem keresztül, mert ugye először sütöttem a jénaiban , ami kicsinek bizonyult és nem tudott tovább növekedni benne.
Megtanultam az öregtésztát elkészíteni, a veknit formázni. Bözsim, a dagasztógépem nagy segítségemre van
Megtanultam az öregtésztát elkészíteni, a veknit formázni. Bözsim, a dagasztógépem nagy segítségemre van
![]()  | 
| Megszelve ilyen volt. | 
Aztán áttettem a jól bevált sütőedényembe, amiben én sütök húst, rakott akármiket is ebben csinálom és most már a kenyerünk is ebben sül. 
Először kicsit lágy tésztát csináltam, lapos lett.
 Aztán mindig  jobbra sikerült.
és ahogy a bejegyzés elején már láttátok ez lett idáig a legjobb. 
Gyönyörű cserepes a héja, formája is nagyon jó lett. A súlya 1kg .
aztán mivel itt a farsang ideje , megsütöttem Limara farsangi fánkját is. :)   recept itt!
  
![]()  | 
| Hagyományosan barack lekvárral | 
![]()  | 
| Meggy lekvárral is nagyon finom volt. | 









3 megjegyzés:
Nagyon szorgos voltál. Nekem a második, a kiforrott tetszik a legjobban
Juj, de guszta! Én is magam sütöm, de még soha nem mertem betenni a hideg jénait a sütőbe. Jól gondolom, hogy Te igen? Köszi!
Nagyon jól néz kis kenyér szinte érzem az illatát !
Fánk sütéshez már én is készülök!
Megjegyzés küldése